Har du spørgsmål? Ring idag på

Tagarbejde i Skibby og omegn

Grundig tagarbejde i højeste kvalitet

Skal du have repareret dit tag for skader, eller trænger det til et eftersyn?
Så kan vi hos Claus Buch Tømrer & Montage hjælpe dig med professionel tagarbejde for private og erhverv i Skibby, Frederikssund, Stenløse, Ølstykke, Køge, Roskilde og omegn. 

Vi tilbyder en professionel tagrenovering, der forhindrer vand og fugt i at trænge ind under taget. ​Vi renoverer både tag af tegl og betontagsten med en specialforsegling, der tætner små og store sprækker.

Med tætningen undgår du kostbare vandskader, slitage på mørtelunderstrygningen og I opnår en bedre isolering.
​Resultatet bliver færre udgifter til vedligehold og bedre mulighed for udnyttelse af tagetagen. 

Hvorfor få et professionel eftersyn af taget?

Det er en god idé at få tjekket taget kontinuerligt med et passende mellemrum af en professionel, for at mindske risikoen for større skader, og dermed undgå trælse uventede økonomiske udgifter. Ved jævnlige eftersyn kan vi identificere skaderne, og tage hånd om dem, inden de giver større problemer.

 

Skader, utætheder og skadede tagsten kan nemlig få betydning for hele bygningens sikkerhed og sundhed, og derfor er det vigtigt at vedligeholde taget. Vi tilbyder en grundig gennemgang af tag og kviste, og kan sørge for hurtigt og effektivt udbedring, ved skader på taget. 

Hvad koster tagarbejde?

Priserne afhænger af hvad der skal udføres, samt omfanget af opgaven. 
Er du interesseret i at høre mere om priserne? Så kontakt os og fortæl lidt mere om, hvad du skal have lavet, så udarbejder vi gerne en mere konkret pris til netop dit projekt. 

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dit tag 

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit tag. Vi giver gerne professionel rådgivning og vejledning til din konkrete situation, helt uforpligtende. 
Ring til os på telefon 28 74 22 21 eller send en mail til buchy@godmail.dk - så finder vi den helt rigtige løsning for dig. 

Har du brug for andet tømrerarbejde, så står vi også klar til at hjælpe dig med renovering, udskiftning af døre og vinduer, en ny terreasse og meget mere.

 

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Telefon

TELEFON
28 74 22 21

Firmaoplysninger

Claus Buch Tømrer & Montage
​CVR: 32588085

Lærkevej 7, 4050 Skibby